*Blog: Winkelcentrum #Reigersbos toegankelijkheid fotozaak.

Zaterdag 30 april 2016 zijn we in winkelcentrum #Reigersbos de toegankelijkheid van de fotozaak gaan checken. Het was n.a.v. de klacht die het PGZO had gekregen over hele nare bejegening en ontoegankelijkheid van de zaak. We dachten we moeten het nogmaals proberen om te checken of het weer voorkomt. Als het zo zou zijn geweest dan hadden we een melding van discriminatie gedaan bij het meldpunt voor discriminatie.

 

Het was gezellig in het winkelcentrum want er was braderie en er hing een kermissfeer. Onze mysterygast Sharon Vlaming ging naar de fotozaak. En wonderwel Sharon werd goed behandeld. De deur werd voor haar open gedaan en ze heeft een pasfoto laten maken. Geen onvertogen woord is gevallen. De fotozaak heeft de toegankelijkheidscheck doorstaan. Geslaagd!

Waarschijnlijk omdat er nu ander personeel stond dan de keer dat onze Sally er ook voor een pasfoto ging.

Dankjewel Sharon en Henk voor de medewerking.

 

De uilen die je ziet op de foto’s waren er om te crowdfunden. Ze wilden met je op de foto om centjes te verdienen zodat ze andere vogels van de vogelopvang konden helpen. Er waren 2 hele mooie uilen die bijna dood zijn geweest maar dankzij de goede zorg weer helemaal zijn opgeknapt. Nu stonden ze daar gewoon een uiltje te knappen want er stonden geen mensen in de rij om met ze op de foto te kunnen. Ik had het ook niet door anders had ik het wel gedaan.

 

We moesten nog meer checken, Ronald en ik. Namelijk de route van de buitentocht op bevrijdingsdag 5 mei. Daarom togen we richting Driemond en van daaruit richting World Of Food. De route ging goed daarom zien we het helemaal zitten komende donderdag. En mijn scoot hield het ook vol want thuis aangekomen was de accu net tegen het rode streepje aan dus niet er overheen. D.w.z. dat het ruim voldoende was om de afstand af te leggen. Zin in om dit met de groep te doen. Gezellig!

Carryonthemove

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Some pictures of me and

Ronald en Caroll
Ronald en Caroll