Meten met 2 maten


De wereld was nooit pais en vree. Al bij aanvang ging het mis. Eva luisterde niet naar Adam. Of was Eva gewoon een feminist die weigerde zich te schikken naar hoe een man de wereld inrichtte. Als je erin gelooft.

De werkelijkheid is dat de wereld bestaat en dat mannen nog steeds denken dat ze de baas zijn. En dat het een omgekeerde wereld is.

Wilders mag mensen in het openbaar beledigen, haatzaaien en met nepnieuws zand in onze ogen strooien.

En hij wordt ook nog eens beveiligd van onze centjes.

 

De dandy versie van Wilders, snob Baudet, mag verkrachtingen, fascisme en nationalisme verheerlijken.

Hij zit nu ook in de 2de kamer met zijn partij Forum voor Democratie.

 

Maar een vrouw moet onderduiken omdat ze wordt bedreigd door aanhangers van Baudet en Wilders.

 

Deze vrouw, Anne Fleur neemt deel aan Comité 21 Maart. Dat is de organisatie waar PGZO zich bij heeft aangesloten.

In een vergadering van Comité 21 Maart hebben wij besloten om een openbare verklaring te geven ter steun van deze dame. Meerdere partijen hebben dit gedaan.

Dit mijn Facebookpost met de verklaring van Comité 21 maart https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=441867232826789&id=100010105476679&hc_location=ufi

 

Waar mijn boosheid over gaat zijn de bedreigingen. Net als de andere dames die dit overkomt. Dames die voor ons de barricade opgaan en dat er dan van die jaloerse haters zijn die hen met ordinair vies verbaal geweld en bedreigingen de mond willen snoeren. Die Wilders en Baudet krijgen volop de ruimte en zijn er zelfs in de 2de kamer mee beland.

 

Hier legt ze uit waarom ze wordt bedreigd http://socialisme.nu/blog/nieuws/52671/anne-fleur-dekker-links-moet-hier-een-eenheid-vormen/

 

Bij Pauw wordt ze geschoffeerd https://pauw.vara.nl/media/371562 Mansplaining noemen ze dat: mannen die vinden dat zij het beter weten en vinden dat ze dat aan een vrouw moeten uitleggen.

 

Met deze link Facebook vertelt ze dat ze in Pauw komt https://www.facebook.com/annefleurdekker/posts/10213231747934918

 

Wat heeft ze geleerd van Pauw http://www.joop.nl/opinies/geleerd-avondje-pauw

 

Overigens krijgt ze wel veel steun en bijval. Ik heb dat van Facebook en twitter. Dit is er maar eentje van.

Ian van der Kooye Retweeted Artikel1 (@Art1kel) @annefleurdd durft zich WEL uit te spreken tegen de teloorgang van NL. Dat zouden meer mensen mogen doen https://www.facebook.com/ianvanderkooye/posts/10210483999128151

 

Tja ik kijk eigenlijk alleen maar toe want ik voel me gewoon heel klein bij dit soort excessen. Een wezel die vanuit een holletje af en toe naar buiten kijkt naar de grote boze wereld. Maar dan ook heel gauw en schichtig haar holletje weer induikt. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Some pictures of me and

Ronald en Caroll
Ronald en Caroll